Over Irene Desiree

Mijn website wordt een veilige haven voor iedereen. Een plek waar je herkenning gaat vinden, tips krijgt en hopelijk inspiratie uit haalt.

Vanaf mijn 15de kamp ik al met mentale klachten en heb inmiddels al enorm veel behandelingen gehad en ben inmiddels een echte ervaringsdeskundige, al zeg ik het zelf. Dat ik nu ga inzetten om jou wellicht te helpen. Met vallen en opstaan kwam ik er altijd weer bovenop.
Wel liep en loop ik er vaak tegenaan dat mentale gezondheid nog steeds een taboe lijkt te zijn. Die wil ik graag doorbreken. Een gebroken been mag toch ook uitgebreid besproken worden? Waarom zouden we het er dan niet over hebben dat je bijvoorbeeld depressief bent, overprikkelt of angstig bent ..

Naast het stukje mentale gezondheid ga ik het ook hebben over mijn diabetes en hoe ik daar mee om ga in het dagelijks leven, review ik boeken en ga ik je een kijkje in mijn leven geven.

Mijn doel is je te helpen en je de steun bieden die je in je omgeving misschien niet krijgt, maar nog belangrijker: samen met jou alle taboes doorbreken! Maar je gaat ook luchtigere dingen zien zoals boeken, fotografie, en mijn journey om of te vallen en alles wat daarbij komt kijken.

Liefs,
Irene.

Published by Irene Désirée

Mijn naam is Irene Désiréé, net zoals op de website. Ik ben 27 jaar, woon samen met mijn verloofde Koen en we hebben 2 katten Ace en Molly ook hebben we een geweldige hond, Pip!

7 thoughts on “Over Irene Desiree

      1. Is zeker fijn! Alleen het is wel jammer dat die naald is verandert. Eerst was dat zo een zacht naaldje maar nu zo harde en best lang.. haha maar verder blij mee! Die alarmen zijn zeker fijn moet ze trouwens even terug aanzetten, word er wel soms beetje gek van 😅

        Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: