Oor operatie.

Na maanden met oorpijn, oorontsteking die niet over wilde gaan en heel wat antibiotica kuren een ontregelde diabetes en veel geduld.. Was het 27 Juli dan eindelijk zover. Ik werd geopereerd aan mijn oor. Een sanering operatie en het weghalen van de Cholesteatoom.

Maar bijna ging de operatie niet door. Met bloedprikken waren we er namelijk achter gekomen dat mijn schildklier veel te traag is en dan is opereren niet altijd veilig, de vrijdag voor de operatie kwamen ze daar mee.. En ik zou maandag pas horen of de operatie dinsdag door zou gaan maar moest er vanuit gaan dat de kans klein was.
Na een weekend vol in spanning, kreeg ik de verlossende woorden dat de operatie toch door mocht gaan!

Dinsdag de 27ste was het zo ver. Mijn vader bracht mij samen met Koen en mijn moeder naar het ziekenhuis, vanwege C mocht niemand mee naar binnen wat ik enorm lastig vond. Gelukkig ging alles vrij snel en na een uur lag ik al op de OK.

De operatie zelf heeft 4 uur geduurd, ik heb wel aan de beademing moeten liggen omdat zelfstandig ademen lastig was (vanwege de astma)
maar verder is het allemaal goed gegaan.
Om 18:00u. in de avond mocht ik dan ook weer naar huis en kon het spannende herstel beginnen.

Vanwege mijn diabetes is de kans namelijk enorm groot dat er complicaties komen..

Na de operatie in de auto naar huis.

Wordt vervolgd.

Liefs,
Irene.

Published by Irene Désirée

Mijn naam is Irene Désiréé, net zoals op de website. Ik ben 27 jaar, woon samen met mijn verloofde Koen en we hebben 2 katten Ace en Molly ook hebben we een geweldige hond, Pip!

One thought on “Oor operatie.

  1. Lieve Ier, wat een enorme operatie is dit geweest, en gelukkig ben je er nu vanaf!
    Super stoer hoe jij dit weer hebt doorstaan! Xxx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: