Eerlijkheid

De laatste dagen gaat het weer wat minder goed. Ik voel me gespannen, in paniek en continu gestrest. Ik weet dat het weer daar mee te maken heeft want de wind maakt mij bang.
Maar toch krijg ik het gevoel niet uit mijn lichaam en uit mijn hoofd.

Niks lukt. Afleiding zoeken is moeilijk en het liefst lig ik de hele dag in bed omdat ik zo overprikkeld ben. Maar dat gaat ook weer niet want als ik dan lig.. komt de paniek 20 keer zo hard binnen. Wat doe je dan? Geen idee. Ik dacht dat ik al diep gezonken was. Blijkbaar kan het nog dieper.

Mijn hoofd is zwart en mijn hersenen voelen als pudding.
Ik weet gewoon niet wat ik kan en moet doen. Waarom ik dit hier deel? En opschrijf? Omdat als er maar 1 iemand erkenning in mijn verhaal vindt ik mijn doel bereikt hebt.

Je kan je zo enorm eenzaam voelen als alles even tegen zit.
Ik weet dat het over een paar dagen wel weer beter gaat, maar zo voelt het nu niet. Het voelt alsof ik gevangen zit en niemand mij kan helpen.
Alles is te veel, alles.

Wat ik wel kan doen nu? Naar mezelf luisteren, rust nemen.
Een warm bad, een rustig muziekje.. Misschien als het lukt een luisterboek luisteren. Maar in dit soort situaties is het vooral belangrijk om naar jezelf te luisteren en niet over je grenzen heen te gaan.

Hopelijk komen er snel betere dagen aan.

Liefs,
Irene.

Published by Irene Désirée

Mijn naam is Irene Désiréé, net zoals op de website. Ik ben 27 jaar, woon samen met mijn verloofde Koen en we hebben 2 katten Ace en Molly ook hebben we een geweldige hond, Pip!

2 thoughts on “Eerlijkheid

  1. Lieve Ier, wat vreselijk dit! Hopelijk ga je snel weer wat positiviteit voelen en gaat het zonnetje letterlijk en figuurlijk voor je doorbreken!
    Houd vol! Xx

    Like

  2. Lieve Irene, wat vind ik het dapper en onwijs knap dat jij zo over je gevoelens durft te schrijven! Het is verschrikkelijk dat je je zo naar voelt. Je woorden zijn heel mooi opgeschreven, ik weet zeker dat iemand zich in jouw mooie woorden zou kunnen herkennen maar dit niet zo zou kunnen verwoorden. Dikke knuffel van ons! XXXX

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: